Delibirhatunn Eşim evkurdan taksitle telefon aldı. Aynı telefondan bende almak istiyorum, aynı hesap üzerinden bi tane daha telefon verirler mi? Yoksa yine adrese gelip onay sürecine mi girer?
Kalp26 Delibirhatunn yani cok yüksek model degılse cook pahali deılse verirler belki model olarak nedir
AloneMom Delibirhatunn Evkur çok pahalı veriyor bildiğim kadarıyla.onun yerine karttan taksitli nakit avans cekip başka yerden alsaniz
Durusmom35 Delibirhatunn 10 TL lik bişey de alsan onay süreci yaşanıyor . Ama verirler bence . Bende eşime telefon aldım 3500 TL ye . Sonra gittik parça parça 2 bin TL lik daha bişeyler almıştık
Delibirhatunn Nil16 Eklerler ama ordan bişey alınca eve gelip sorguluyolar ya bişeyleri, yine öyle yaparlar mı yoksa direk telefonu verirler mi demek istedim
Delibirhatunn AloneMom kredi kartı kullanmıyoruz, sırf telefon almak için de kredi kartı almak istemiyoruz 🤔
Delibirhatunn Durusmom35 O sonradan aldıklarınızı hemen verdiler mi yoksa yine beklettiler mi onay için
Esmakyt Delibirhatunn alabiliyorsunjz bende aldm.kendime hatta adam demisti istedgnz kdr alabliyorsnz 😁
CemreKerem35 6 ay içinde tekrar alısveriş yapılabiliyormuş annem kendine ve bana bu sekilde almıştı evkurdan .