Ozlemoz Selam kızlar yarın 212ye gitmeyi düşünüyoruz ama bebekleri alıyorlar mı saat 10 da, gideceğiz ama alıyorlar mı acaba biliyor musunuz
bitanem123 Ozlemoz evet bize yakın biz gittiğimizde alıyolar hiç almamazlık yapmadılar bide benim hesimi istemediler eşimle beraber gittiğimizde zaten ailesiniz birinizde olsa karantinalı gözükürdü dedi
Ozlemoz Kahve_tonunda-Kahve_tadinda İstanbul da bir avm çocukları 1 4 arası alıyorlar ya bebekler için de geçerli mi bu acaba
Ozlemoz iki_tospik_annesiii ya20 yaş altı 1 4arası giriyor ya avmlere kalan saatler dışın da bebekleri alıyorlar mı acaba bunu biliyor musunuz
Ssevey Ozlemoz Alıyorlar ya sonuçta bebek ebeveysiz evde bırakamazsın eşimde biz akşam 7 gibi gittik geçenlerde sorun olmadı
Sevgice26 Ozlemoz 20 ayın altında olan bebekleri heryere alıyorlar canım market alışveriş vs market görevlisi söyledi bana
Ssevey iki_tospik_annesiii Yok canım bahçelievlerdeyim anpa markete gidiyoruz oraya sen bağcılardasın dimi ben kocasinandayım 😀😍
Ozlemoz iki_tospik_annesiii evet güneşli deyim 😅 kıza lcwdan bişeyler bakmaya gidicez de dedim sabahtan gidelim kalabalık olmadan alıyorlarmı bilemedim 😅
iki_tospik_annesiii bitanem123 aynen öyle cnm bizdende istemediler sadece elimin hes koduna baktılar benimde evime yürüme mesafesiyle 20 dk
MAmother @Ozlemoz yok geçerli değil bebeklere, benim evim orda zaten her işim olduğunda bebemi kapıp gidiyorum 😂