hmrvkara Kızlar merhaba 3 aylığız çok dikkat ediyorum koltukların üstünü süpürürüm battaniyeleri günlük çırparım ellerini ve emziğini sürekli kontrol edip karbonotlı suyla temizlerim fakat kakadan sürekli kısa kıl çıkıyor bazen eşimin saçları ama çoğunlukla ince kendi saçları sizdede oluyormuydu nasıl önlemini aldınız 😱😔
Elam123 hmrvkara bizimdd sürekli gözlerde . İnananin sürekli çıkarıyorum.bi ara ağzına girmişti cikaramamistim :( ilk saclar dokulsede rahatlasak artık.
Rabiyamine hmrvkara ah ah daha yeni başlamış sizin artarak devam edecek 5 aylık kızım hâlâ s dökülmesi devam ediyor ve önlem diye bi durum olmuyor malesef yiyor saçları ve popişten çıkıyor😥
Adensu hmrvkara bir yerde okumustum bebekler kendi sacini yutup kakasiylq cikarabiliyormus korkmaniza gerwk yok bu normal bir durum diye yasiyordu 3. Cocugumu dogurdum ben hic rastlamadim
Rabiyamine hmrvkara doktora soranlardanım hatta bunun için doktora gidenlerdenim normal bi durummuş 😊
hmrvkara Adensu ay me güzel ya maşallah size bnde o kadar hassasım üstünde hiç görmüyorum saçını nasıl yiyor 10-15 tanr çıkıyor anlamıyorum 😕
gamzesez hmrvkara Bizdede aynı sorun olmuştu. Doktoruna sordum. Hiç problem olmadığını, endişelenmemem gerektiğini, kakasından çıkacağını söylemişti.