Mom106 19 aylık oldu kızımm hem aç hem iştahsız diş mi anlamıyorum uykuya direnmeler falan sizde durumlar nasıl canım anneler bana bi akıl verin aç uyumuyo yedirmeye calısıyorum yemiyo napcaz yaaa
Huma_Baydaroglu1 Mom106 israr etme canim iki yas sendromu nerde olsa tanirim😅bizde ayni haldeyiz yapma dedigimi gozumun icine baka baka yapiyor yemek yemiyor uyumuyor. İki yas sendromu arastir biraz nasil davranayim diye. Yemiyorsa oyle otursun bisver yeterki su içsin. Diste olabilir tabiki atesini kontrol et arada. Gerisini takmaaaaaaa
muhammedenes27 Mom106 20 aylık olucaz asla çorba içiremiyorum aklına ne kdr gelirse hiçbirini kendide içmez bardak büneron flnda içmiyo.sadece katı oda köfte balık tavuk yemiyor çorbalarını yapardım en azından içmeyince ben ne yedirceğümi şaşırdıö 11 kilo zayıf biraz süt sevmez memeyi 1 yaşında bıraktı durduğu yerdede durmaz tam bir firlama🧿
Biricik01 Mom106 kızım 19 aylık oldu olalı tanıyamıyorum, benim kızım mi bu diyorum😁bildigin küçük ergen babasına da bana da kök söktüruyor, valla canimdan bezdim 😁🤯 bir huysuz, bir mızmız, memnuniyetsiz, uyku hiç yok. 2 yaş sendromuna giriş yaptık bence🤯