Leylus Merhaba kızlar.Doktora muhakkak danışacağım ama şuan çok merak ettim sormak istiyorum.Ogkum 9 ay 19 günlük son zamanlarda cildi çok beyaz ve ara ara gözaltıları mor geliyor bana neden olabilir.
Nesizade Leylus benim oğlumda aynı öyle bu aralar çok dikkatimi çekiyor haftaya doktora götürcem sorduklarım kanı düşüktür diyor
sevgidolu_ailem Leylus bizimde öyle demir ilacına başladılar kan damlası kullansanda demir depoları boşalabiliyo göz altları mordu kan tahlili yaptırın mutlaka eğer öZele gidiyorsanız bir haftayı beklemeyin bence zaman kaybı boşuna devletse mecbur randevu gününü beklersiniz
Leylus Annesininmelegikuzusu bende aynı şeyi dusuniyroum canım ya ister istemez stres yaptım biraz hergun demir ilacı kullanıyoruz pekmezde veriyorum önümüzdeki hafta randevumuz var acaba beklesemmi yoksa hemenmi gitsem
Leylus sevgidolu_ailem özel canım her ay kontrole gidiyoruz yarın doktoruna yazicam bakalım ne dicek 😥
Leylus Ggdefne 8 aylık kontrolünde kan tahlili verdik demiri iyi ama daha yüksek olmasını istiyoruz demişti ve 5.aydan veri sidefer 5 ml kullanıyoruz netten baktığımdada kaç kiloysa o kadar damla kullanılamasilazim diyor acaba doktor unuttu söylemeyi 5 ml azmi geliyor
Ggdefne Leylus bizede doktor düşük doz vermiş değer düşmüş kiloya göre vermemiş yani kaç gündür hemotolojiyle uğraşıyoruz bir çay kaşığı demişti hemotolojide kilosuna göre çok az dedi sabah akşam 5cc verdi
Leylus Ggdefne ya çok geçmiş olsun kaç aylık seninki canım çok üzüldüm bu virüs zamanı bide ekstra şeyler olunca insan stres oluyor doktor kesin bize söylemeyi unuttu o zaman dozda sorun var yarın hemen sorim😥
Ggdefne Leylus 11aylık olmaya bir kaç gün kaldı bide doktor gözünün alt kapağını açıp baktı Orayada bakabilirsin beyaza yakın mı diye
Leylus Baldancocuk evet canım süt yumurta vs alerjimiz var bunu hıc duymamistim ya normalde yüzünde ve sırtında alerji kızarık egzamaları vardı mustela laroche kullandık geçmedi bioderma kullanıyorum 2 haftadır ilk defa düzeldi yüzü ondan beyaz geliyo olabilir ama emin değilim birde zaditen alerji damlası kullanıyoruz
Baldancocuk Leylus gecmez canim o alerjik bebeklerin goz alti hem mordur bi ilaci vs yok benim bebegimde ayni cunku bebekkende mordu 2 bucuk yasinda hala mor ve bazen azaliyor bazen belirgin oluyor ama hep varlar