Aselduru88 7 aylık kızım 3 gündür aşırı huysuz ne kucakta ne yerde ne beşikte hiçbiyerde durmuyor dış midir acaba ya dış etleri de sis değil
Mrvb99 Aselduru88 diştir bence benim tombiğiminde 7 ay 14 gnlükken dişleri etinden çıkmaya başlamıştı zordur acısı maalesef bende tahammül stmekte zorlanıtorum çoooook asabi
Mimarannee Aselduru88 bizde 7 aylık olduk bugün son 3 gündür böyleyiz bazen sabrımı ,sinirlerimi kontrol etmekte zorlanıyorum ama onu da anlıyorum dişleri iyice kabardı acısı çok o yüzden sinirim geçiveriyor…
Birhayal Aselduru88 canım bebekten bebeğe değişiyor ama benim oğlum maşallah dişleri çıkarken hiç huzursuzluk yaşamadık kehribar kolye taktım onun büyük etkisi olduğunu düşünüyorum istersen sende Bi dene
zeyneps034 Aselduru88 benimde 7 ay 3 günlük kızım aynı o da öyle beyazları belli oluyor artık iyice bakalım geçici inş bu durum
karakuzumm Aselduru88 diş olabilir canım tetagil tozu var eczaneden aldım günde 4 kez verdim ve huzursuzluk bişe kalmadı tavsiye ederim
Tortilla Aselduru88 of benım kızımda 7 ay20 günlük aynu durum bızdede war esımle aglıcaz karslıklı emekleyp bacagınıza yapısıyor ne yerde ne kucakta durmuyır mızmız aglıyor 😖