Anaogull Kızlar sağlık ocağndaki ebe bebeğime biraz kansızlık var vegaferon kan damlası kullan dedi ama içeriği temi z değilmiş kimse önermiyo temiz içerikli bi kan damlası önerirmisiniz
elmaliturta0 Anaogull bize de vegaferon verdi kullanmadık araştırıp bestiron aldık herhangi bi yan etkisini görmedik doktorumuz da kullanabilirsiniz dedi
PortakalliKahve Anaogull bestiron kullanıyorum, katkısız portakal aromalı. İshal-kabızlık hiç bir etkisi olmadı
Mrvtas Kendim Eczane Teknikeriyim çevremde kullananlardan da olumlu tepki aldığımız ve en güvenilir kan damlası “Sidefer” Eğer bir gün bebeğime kullanman gerekirse ondan kullanıcam
Mrvtas Anaogull araştıra bilirsiniz herhangi bi katkı maddesi yok güvenle kullana bilirsiniz aile hekimlerinin verdiği damla kabızlık yapıyor bilginiz olsun
Anaogull Mombaby123 bn ocean ın d vitaminini kullandım oda kabız yaptı buda yaparsa die güvenemiyorum ona😐
Mom013 Ferrum yerine eczacının önerisi ile sidefer aldım ve neden bilmiyorum iki ayrı doktora sordum ve iade ettirdiler. Ferruma devam. (Doktorlardan biri akrabam)