Bdry21 Merhaba arkadaşlar ikizlerim için mama sandalyesi almayı planlıyorum Ikea ebat olarak küçük az yer kaplar ama memnuniyeti olan var mı yada önerisi olan az yer kaplayan ve işlevsel olsun önerileriniz değerli 🤗
symzll Bdry21 bugüne kadar işime yarayan en güzel şey diyebilirim bebeğine tek bakan bir anne olarak en büyük yardımcım😊
Gin Bdry21 30 aylık hala ikeanın mama sandalyesini kullanmaya devam ediyoruz. Az yer kaplıyor, sağlam, temizlemesi çok kolay, gerek duyulduğunda parçalarına ayrılıp istenilen yere taşınabiliyor. 10/10 mama sandalyesi.
uyumayankoala Bdry21 bende baya araştırdım ve dün ikeanın sitesinden antilop mama sandalyesi siparişi verdim. İnan ki çevremdeki herkes memnun bizzat görüp ikna oldum
Egelim Bdry21 Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum, temizliği, sağlamlığı, yer kaplamaması gayet iyi.
Mom_teacher Bdry21 ikea antilop çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim, ben antilopla oğlumu büyüttüm, şimdi aynı mama sandalyesini kızıma kullanacağım inşallah 🙏🏻
Arenn Kesinlikle ikea antilop hafif pratik kullanışlı bendr chicco da war eşşek ölüsü gibi kalkmıo yerinden gittim ikea aldım dünya warmış dedim