Ferdaoguzgalip Kizlar ben gunde 4sefere kadar 25ml agzindan veriyorum doktorumuz oyle soylemisti kutunun ustunde yiyeceklerle karistirilarak yaziyo acaba ben mi doktoru yanlis anladim🥺siz nasil kullaniyosunuz acaba
Morfrenk Ferdaoguzgalip 1 gunde 20 damla veriyorum ben ml olarak bilmem, direk veriyorum karıştırmadan
tavsaninannesi Ferdaoguzgalip sabah 10 akşam 10 damla hep aynı saatte emzirmeden önce veriyorum ben direk
iki_prenses_annesi201 Ferdaoguzgalip 1 gnde 20 damla verrdm..bşyine katmadm ki zatn anne sütü alıyody gazlı zmnlarnda
FG-oykumina Morfrenk ben kullandığımda 20 damalayı ikiye bölerek sabah akşam 10 damla şeklinde verdim. Ama mama kullanıyorsanız onada karıştırabilirsiniz.
FG-oykumina FG-oykumina hatta elimde bir tane fazla kaldı açılmamış isteyen varsa uyguna verebilirim.
Ferdaoguzgalip tavsaninannesi Ben bu zamana kadar hep 4sefer verdim bi zarari yoktur umarim 25ml 12damla yapiyo
tavsaninannesi Ferdaoguzgalip bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama 2 defa sabah akşam verirseniz daha iyi olır bundan sonrası için
xrtalafx Ferdaoguzgalip Bana doktorum sabah uyandıgında mamadan sonra 10 damla demişti aksamda günde iki defa veriyordum