busra-mom Bebeğim 11 aylık henüz 6 dişimiz var ön üst dişimizde plak gibi bir katman siyah lekelenmeler var anne sütüyle besleniyor yoğurdu falan çok seviyor neden oldu çözümü var mı canım annelerim😓
Fun busra-mom silmeyi denedin mi hiç? Bizde bi kaç gün önce yaşadık hatta buradaki annelere sordum kan damlası vs yapabiliyomuş silmeyi bi deneyin bizim ki geçti
elifiii busra-mom diş temizliği yapıyor musunuz her gün? her ögün sonrası silikon uclu parmak diş fırcasıyla kaynatılmıs ılıtılmıs icme suyu ile agız ici ve dişleri mutlaka temizleyin.
busra-mom Fun yok denemedim hemen denerim kan ilacını 2 aydır düzenli vermiyorum bıraktım diyebilirim ama daha çok küçük neden oldu bilmiyorum deniyorum şimdi teşekkür ederim
Fun busra-mom biz de çok şaşırmıştık ben panik olmuştum önce su içirdim sonra sildim siz de yemeklerden sonra bol bol su içirin temizlensin ağzı
Mommysharkdoodoodoodoo busra-mom dişlerini fırçalıyor musunuz bir de demir ilacı fazla verildiğinde dişte çürük yapıyor
Evrenvezeynep Merhaba demir ilaci dis lekesi yapıyor disine degdirmeden damagina doğru damlatmaniz gerekli,,
busra-mom Evrenvezeynep merhaba demir ilacını 9.aydan sonra düzenli vermeyi bırakmıştım k yüzden onun yapma ihtimali düşük 😿
strongMom busra-mom başka fikrim yok canım İnşAllah düzelir ama bişe leke yapmış gibi dedigine göre 🤷🏼♀️ Allah şifa versin İnşAllah düzelir
Birfindikannesi busra-mom üstünden epeyce vakit geçmiş son durum nedir acaba ? Düzenli silip fırçalamama rağmen kızımda öyle 15 aylık son üç ayda tüm dişler karardı