Sibelesen2 Merhaba hanımlar, Bursa’da hangi çocuk doktorunu önerirsiniz şuanda gittiğim doktordan pek memnun kalamadım. Oğlumun egzaması var bir türlü geçmiyor ama diyette vermedi kendi kendime yememeye çalışıyorum lütfen iyi bir doktor lazım
Busraaa16 Sibelesen2 hayat hastanesi Dr Erol Comart a gidiyoruz çok memnunum ben çok ilgili bir doktor ama böyle bir durumda ne kadar tecrübelidir onu bilmiyorum acaba alerji uzmanına mı gitmek gerekir. Bir arkadaşım oğlunda egzama olduğu için alerji uzmanına gitmişti o iyi gelmişti diye hatırlıyorum. Çok geçmiş olsun
SineMuratUtku Sibelesen2 merhabalar, Hakan Gerçek Bursa’da tek geçerim. Oğlum doğduğundan beri herşeyiyle ilgilenip, takip ediyor. Herhangi bir hastaneye bağlı değil, özel muayenehanesi var. hakkında internetten araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.
Sibelesen2 Busraaa16 teşekkür ederim. Evet belki de alerjiye yönlendirir diye bekledim ama yönlendirmedi de
SineMuratUtku Minico @Sibelesen2 adresi: Bağlarbaşı mh. 1. Sedir sk. No:10/17 EVKE ONYX OFFİCES Osmangazi Bursa muayene ücreti 280₺
Sibelesen2 Karanim teşekkür ederim doğumum orada oldu ama başka bir çocuk doktoruna yönlendirmişlerdi duydum kendisini
Gizem-Demir Karanim merhaba bende doktor araştırıyorum onu duydum memnun musunuz? Ne zamandır gidiyorsunuz?
Mircet Busraaa16 7 aylık oldu ☺ cidden gönül rahatlıyla gidebilirsiniz etrafımızda bi çok kişi götürüyor çok memnunlar☺
Karanim Gizem-Demir rutin muayeneleri ona yaptırıyoruz bebeğim 5 aylık su an doktortakvimi sitesine bakarak yorumlara ordan