Merveeeeyusuf Kızlar hemşire bebeğimin bıngıldağının çok hızlı kapandığını söyledi bebeğim 3 aylık kapanmayı geciktirmek için ne yapabilirim
Rabiaahmetmirac Merveeeeyusuf yani bildiğim kadarıyla bişey yapılmıyor yine emin değilim ama kafası her ay yarım santim dahi büyüyorsa sıkıntı yok demişti doktor bize bungıldak kapalı degildi ama Sizin kapanmış mı şuan
SinemB Merveeeeyusuf beyin gelişimi durduğunu hemşire mi söyledi öyle saçma şey mi olur em erken 3 ayda kapanabiliyor kafa çapının büyümesi önemli olan her az düzenli şekilde
Annesi_bebisi Merveeeeyusuf Sen bişey yapamazsın canım d vitamini kesinlikle erken kapanıyor diye ihmal etme benim oğlumun da 2ay15 günlükken kapanmaya başlamıştı baş çevresi büyüğü takdirde hiç bi sorun teşkil etmiyor canını sıkma ☺️ Doktorunuz zaten bas cevresi kontrolünü düzenli bi şekilde sağlar
[silindi] Merveeeeyusuf bi fikrim yok en iyisini doktor söyler ihmal etme bi göster burda yazılan olumsuz yorumlarada aldırma bilip bilmeden konuşup sinir bozuyolar sadece
Kadergbs Benim bebeğimde de var aynı sorun.Doktoru bıngıldağı kapalı doğan çocuk bile oluyor dedi.Önemli olan baş çevresinin büyümesi onu takip ettirin.
Annesi_bebisi SinemB Bayanın yaşadığı paniği aylar önce yaşadım ve malasef heryerde doktordan daha iyi bilen insanlar ne yazık ki mevcut 🤦♀️
SinemB Annesi_bebisi ben de yaşadım daha beterini yaşadım aslında hala yaşıyorum ama gerçekten insanlar fena benim oğlumun kafa çapı alt sınırda 7 aylık bıngıldak kapalı nerdeyse yani sürekli panik halindeydim
Mom097 @Merveeeeyusuf Kuzenimin oğlunun daha 40ı çıkmadan bıngıldağı kapanmıştı. Onlarada aynı şeyler söylenmişti. Profesöre gösterdiler. Bana geldiyseniz bana güvencesiniz hiçbir şeyi yok bu çocuğun demişti. Şuan 3 yaşında ve sorunları yok çok şükür
Merveeeeyusuf SinemB ayyy çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda düzelir bu panikten kurtulursunuz gerçekten çok zor bi durum düşünmesi bile yıpratıyor insanı
Merveeeeyusuf [silindi] ya içimi ferah tutmaya çalışıyorum da söz konusu bebişlerimiz olunca psikolojik olarak çöküyor insan