Meryceyy Bebeğim 11 ay 7 günlük daha emeklemiyor ve yürümüyor elimden geleni yapıyorum fakat yanlış mı yapıyorum anlamadım . Hareketli heyacanlı bi bebek normalde doktora götürdük hiçbir sıkıntısı yok dediler ama ben kafama çok takıyorum . Benim gibi durumu olanlar bebeğinize emeklemesi ve yürümesi için neler yapıyorsunuz?
Papatyaseverr Meryceyy 12 aylığız daha yeni emekleyip koltuklara tırmanıp yürümeye çalışıyor her bebek farklıdır canım hiç takmadım bebekler istedikleri zaman yapıyor herşeyi 😊üzülüp takılma bebeğine güven zaten doktorunda böyle demiş kontrollerini aksatmıyorsan sıkıntı yok 🙂
Rabiaahmetmirac Meryceyy emeklemek gelişim basamaklarında çok önemli Bi yere sahip degil diye okumuştum başını tutması dönmesi desteksiz otırabilmesi önemli ama hiç emeklemeden yürüyen bebekler oluyor rahat olun siz bebeginiz de rahat olsun🌸
Bismillahhhh Meryceyy hepsinin gelişimi farklı farklı. Kızım ilk adımını 8 ay 21 günlükken attı. Emeklemesi de çok erken oldu. Gelişimi o yönden önde gitti. desteksiz oturma, kendi başına dönme, kafa kaldırma falan ama şuan 11.5 aylık dişleri henüz çıkmadı.
Meryceyy Papatyaseverr ya çok teşekkür ederim anne olunca sanırım böyle oluyor 🙏🏻☺️rutin kontrollere gidiyoruz çok şükür sıkıntı yok ☺️ Allah razı olsun içimi rahatlattınız 🥰 sizmkinide Allah bağışlasın annalı babalı büyütsün ❤️
Papatyaseverr Meryceyy rica ederim kuzum cümlemizin bizde gidiyoruz rutinlere şükür iyiyiz hareketler bebeklerimizin istediğine kalıyor birazda üşengeç sanırım bizimkiler biraz 😃
Meryceyy Rabiaahmetmirac onu bende duymuştum. Ya arkadaşların bebekleri pıtır pıtır emekleyince desim heralde bi benimki uyuşuk 😂 çok teşekkür ederim 🥰