sulep Merhaba kızlar ek gıdaya geçeceğiz bebeklerinize hangi tencereyi aldınız çelik tencereye Emsan scheffer Karaca kaç santim olanları önerirsiniz? 😇
Rules sulep canım en sağlıklısı Çelik korkmazın bi küçük seti vardı bide büyük seti miniklerini kullanıyorum 14-16 cm ler
Dorukmomy sulep ben madam Cocoa’dan almıştım 3 boyutlu en ufak orta ve büyük olarak bebeğime göreydi tam da memnun kaldım tam marka suan hatırlamıyorum
-Alaz2020- sulep merhaba ben ikeadan buharda pişirme aparatı aldım her tencereye uyuyor ve 35 TL. Fazla para verip büyük tencere almaya gerek yok kesinlikle.
Rules sulep hiç bakmadım canım bende ilk hamile kaldığımda almıştım hatta zwilling almak istiyordum çok pahalı diye Korkmaz almıştım. Ama Çelik sonuçta evladiyelik
Hibou Karacanın küçük çelik olanını kullanıyorum bitane de silver mini döküm aldım daha sağlıklı diye hemde çok güzel pişiriyor
sulep Olric11 yani daha önce kullandıgınız temcernizi mi ayırdınız? Benimde var ama kullandım daha önce bişi olurmu ki
sulep 1balkizannesi buharda pişiricem ben onun için temcere gerekiyor saglıklı celik temcere istiyorum😇
-Alaz2020- -Alaz2020- https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yemek-pisirme/pisirme/tencereler-ve-buharda-pisiriciler/00459277/klockren-buharda-pisirici.aspx işte bu ürün.
Happydef sulep ne olabilir ki sonuçta içinde yemek pişiyor geri yıkanıyor. Küçük tencereniz varsa özel almaya gerek yok kullanın onu.