Uykucubv benim oğlum 18 aylıkken oldu.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de o kadar çok stres yapmıştım ki.Uykularım kaçtı ameliyattan 2 3 gün önce.Öncelikle herşeyin geçici olduğunu düşünüp biraz kendini rahatlatmanı öeneririm.Bol bol dua et.Dua herşeyin ilacı ve Allah’a güven..Her ne geliyorsa gelsin vardır bi hayır.Biz bilemeyiz..
Ameliyat genel anestezi oldu.Yanlış hatırlamıyosam 5 saat öncesine kadar emzirebildim.Sabah 8deydi ameliyatımız o neden anlamadı acıktığını da.Ameliyat öncesi sakinleştirici bi şurup veriyolar ve o kadar sakin oluyo ki hiç anlamıyo bile ameliyata giderken el sallıyodu bana.Ameliyat kısa sürüyo.Biz de fıtık da varmıs zaten o nedenle inmiyomus hem fıtığı temizlediler hem de sünnet oldu.
ameliyattan çıkış çok zordu çok ağladı.o gün zor geçti baya.Yürüyemedi çok zorlandı.İlk çişini yaparken çok ağladı tabi onunla ben de mahfoldum.Ama inan bi gün sonra herşey bi anda daha da iyiye gitti.Yavaş yavaşta olsa kendi yürğmek istedi.Hatta oynadı güldü.Sünnet olduğu için o biraz zorladı bizi çünkü artık biraz daha bilinçli olduğu için yarasını görünce korktu.Ama hep biz telkin ettik.Bi haftaya hiçbişeyi kalmadı çok şükür…