Fer4hh Hanımlar 34 günlük ikizlerim var mama meme gidiyoruz ama sütüm azdı emzirme sıklığım azdı şimdi emzirmeyi baya artırdım ve 2 gündür kızlarımdan biri keçi gibi yapıyo kakasını ama nasıl ağlıyor lütfen bi çözüm söyleyin
Elifeslem1 Fer4hh zeytinyağ verin 1 çay kaşığı yada mamaya koyun karnına masaj yapın bisiklet haeteketi yapin
Tugcesilam Fer4hh ozamanlar bnm kızımda mama meme olarak besleniyordu kaka yapamıyordu bende mamasına 1 cay kaşıgı zeytinyag atıyorsum makatına sürüyordum kulak cubuguyla
Tugcesilam Fer4hh bide emzirmeyi nasıl arttırdınız kızım 3 ay 25 günlğk sol gögsümğ emmiyor alıyor cekiyor
Bktbll Fer4hh inşallah canım benim oğlum 7 aylık oldu şimdi mamadan biraz daha fazla içtiği için birde ek gıdaya başladıgımız için 3 günde bir kaşıkla agzından içiyorum az bişey katı gıdaya geçtiği için hemen kabız oluyor
Fer4hh Tugcesilam ben çok zorladım annem çok destek oldu hep sağıyordum sağma emzir emzirmek dahada artırır dedi hep bende baya emzirdim ağlasada göğsümü veriyorum ağzına