Busegg Kızım 6 aylık olmak üzere dünden beri kafasını sağa sola sallıyo. Anlamadım yeni öğrendi de oyun mu yapıyo. Başınıza geldi mi böyle bişey?
Karamel20 Busegg bizimki 7 aylık. Yaklasık 3 aydır yapıyor. Dr. Sordum pek önemli degil dedi. Uyurken beynine kaydettigi bişeyin uyanıkken taklidini yapıyor dedi 🤷🏻♀️
Buseng Busegg canım benim oğlumda 6 bçk aylık 5 ayından beri yapıyor biz de endişenlemiştik doktora sorduk normal dedi oyun yapıyor dedi şu an şarkı falan açtığım ben dans ediyorum oda kafasını sağa sola sallayarak dans etmeye çalışıyor 🤣🤣
Alpcikanne Busegg hahaa bizde altı aylık olacağız ve bizimki de üç dört gündür kendi kendine kafasini sağ a sola salliyo gülüyo normal geldi bana demekki sizde de aynı durum var :))
sarpinko daha dun sordum 1yasinda benimki ay salliyo kafasini gozleride tovbe bismillah bi degisik oluyo keske video atabilsem.doktorum guldu cok normal endise etme diye ses kaydi atti
Busegg sarpinko valla rahatladım. Yüzünden böyle bi kasılma göz kayması falan olmuyo da korktum yani yinede
sarpinko Busegg goz kaymasi ayni ayni ben ifade edemedim.korkma canm benm doktorum mersinin onde gelen cocuk doktorlarindandir.normal dedi
Busegg Alpcikanne evet evet bende yapmadığı bişey olunca merak ettim ama normal bi durummuş içim rahatladı