Vanilya irmc 11 aylık kızım şimdiden alayım dedim fısher prıce aktivite masası aldım. Ama çok ilgisini çekmedi canım.
Dilekmh irmc oyuncak vs bunlar bana gereksiz geliyor . Kendi fikrim tamamen. Ben kızıma albüm çıkardım Sosyopix den her ayını ve bizim için özel olan resimlerini çıkardım . Şuanda anlamıyor ama büyüdüğünde küçüklük hallerini görüp mutlu olacağına eminim 🥰
BrcnBlgn Vanilya bende fisher priceninkini aldim bebegim 8 aylik biraz erken aldim bayilsi kafasini kaldrmio aksama kadar onun basinda 😍
Papatyaseverr Vanilya ne kadara aldın canım bende alacağım bende bir tane varda zor oynuyor onunla yürüme arkadaşının önünde kayıyor sürekli arabası
Vanilya irmc Ben birde baby hope kontrollü bisiklet düşündüm bahar da geliyor ebebekte gördüm kullananlar da memnun. Bu da fikir olabilir
Vanilya BrcnBlgn Bende öyle olmasını umuyordum ama nerdeee. Bir açtı kapattı o küçük kapıyı. O kadar. Duruyor kenarda
BrcnBlgn Vanilya bende bu kadar ummuodum cok sevdi birde konusuoya surekli acaip dikkatni cekti basndan kalkmio.)
Vanilya BrcnBlgn Bizde eğitici köpekçik de var birde eğitici kumanda masalcı tırtıl bilen ne masal anlatanı onu bunu. Bence çocuk bıktı artık benimki😀oyuncak almayacağım artık zaten
Vanilya Papatyaseverr 400 TL ye aldım canım netten tolstoy dan. Ama bişey diyeyim o kadar fısher price ın yok fonksiyonlu falan diye aldık da en iyi oynadığı pilsan un yürüme arkadaşı.
BrcnBlgn Vanilya aa olabilir oyle seyler gorduyse ilgsni cekmems olabilir belki brazdaha buyudukce farkna varnca oynar
Papatyaseverr Vanilya bizdede o var otururken rahat oynasın diye almak istemiştim kararsız kaldım şimdi
Miican Dilekmh Sosyopixten bende anı kitabı oluşturdum çok güzel oldu ve çok emek verdim beraberinde günlük yazıyorum.
Vanilya Papatyaseverr Bence çok fazla para vermeye gerek yok ben post açmıştım joker de varmış onda kararsız kalmıştım bunu dedim neyse alayım. Ama jokerde ki daha iyi olurmuş bence ama sen bilirsin canım
Papatyaseverr Vanilya doğru söylüyorsunuz aslında hepsi ateş pahası varken başka almaya gerek yok sanırım