Demet_k Arkadaşlar bebeğim 7 aylık artık peynir vericem. Pınar labne kullanmak istiyorum. Bebeğime herşeyin doğalı olsun diye uğraşıyorum. Ama Pınar labne kullansammı bilemedim. Labneyi evde yapmak da çok zor gibi. Sizler ne veriyorsunuz peynir olarak
Annesi23 Demet_k benim tavsiyem lor yapın biraz zeytinyağıyla rondodan geçirin. Bu labne peynir krem peynir gibi eritme ürünlere pek güvenmiyorum açıkçası bozuk küflenmiş tarihi geçmiş peynirkerin tekrar eritilip yapıldığını duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kendi adıma tercih etmiyorum
esmirna16 Demet_k labne peyniri tuzsuz olduğundan dolayı sanırım verilebiliyormus ama tabi ek gıdaya geçen anneler daha iyi yorum yapar benim daha 1,5 ayım var. 😂😘
petek-badee Demet_k loru kendin yaptım 1 kez fakat ek gıdasi ev işin bizim yemek menüsü derken asla vaktim olmuyor birde ilgilenip oyun oynaması vs varken vakit yok. Bende süzme peynir bile verıorm Çok şükür sıkıntı yok
Gamzosgamzos Kizim 15 aylik 6 ayliktan itibaren pinar labne kullaniyorum bir sıkıntı yasamadım çok şükür
zeyneps034 Demet_k benimde 7 aylık kızım var Pınar labne de veriyorum ezine peyniri de hatta ezine daha sağlıklı geliyor