Eliffffffffffff Takip ettiğiniz, size fikir veren instragram annesi var mı? Hoş bir çoğu reklam peşinde ama sevilenler illa ki vardır… 😊 İsim verirseniz biz de bakalım sayfalarına.
Adeviyee Eliffffffffffff Tunalı hayat beste hanım benim çok çok işime yaradı uyku konusunda kesin tavsiyedir
Deletedmom_56 Eliffffffffffff Ben ipek kalender i takip ediyorum ve çok seviyorum. Elbette reklam da yapıyor ama onun paylaşımlarında görerek bebeğime faydası olan şeyler çokça aldım. Birde dm den kaç kez soru sordum cevapladı sağolsun özellikle ek gıda ile alakalıydı. Birde şöyle bi tavrı var. Önerdiği şey pahalı ise neredeyse aynısı olan benzerini paylaşıyor gereksiz para vermeyin zaten aynısı diyor. Egolu biri değiş. Çekiliş amaçlı takip etmiştim. Çekiliş bitti ipek hanm kaldı👍
minikcancan Eliffffffffffff phd.anne(selcan kaya) yazdıkları bana çok iyi geliyor. Nazlı altaç,damyskitchen(damla şeftalicioğlu)
1203gb Burcukaldirimkucuk,Nazlı Altaç,Damla Şeftalicioğlu. Aklıma bunlar geldi.Özellikle Burcu hanımı çok seviyorum 😊
Eliffffffffffff 1203gb Nazlı Altaç’ı bugün forumda yazmıştı biri. Biraz bakayım dedim de, tam fenomen yani :)