Emirin_Annesi10 Acemiyim_anneyim pekmezi ocakta eritirseniz şekerlenmesi gider. Ama bebeğe verilirmi bilmiyorum. Annemler pekmez yaparlar her sene eritince düzelir bence birsey olmaz ama yinede siz bilirsiniz
AZERbAYCAN Acemiyim_anneyim kaynayan suyun içine koyun erir. Sakın pekmezi ocakta eritmeyin, benmari usulü en sağlıklı olanı
Cicismoms Acemiyim_anneyim gerçekten verilmez netten araştırın sekerlenmis verilmez. Sakin ısıtıp eritmeye çalışma çok zararlı resmen zehir oluyo bosver yenisini al gitsin
Taze1mom Acemiyim_anneyim şekerli pekmez verilmez en başta ben şekersiz pekmez veriyorum gerçi bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim bebeğim 8 aylık ☺️
Altunayin_annesi Acemiyim_anneyim benmari usulu eritebilirsiniz direk isi pekmezin yapisini bozar, balı da ben hep oyle tazelerim
Sarikuzumalp Acemiyim_anneyim verilmez pekmezide ısıtmayı denemeyin zehirleyebilir. Bence hiç kullanmayın daha iyi yenisini alın
aybukemom Acemiyim_anneyim verebilirsin . Yani genelde kolay kolay şekerlenmez soğukta bıramtıysan donmuştur
AZERbAYCAN Acemiyim_anneyim ben pekmez değil de balı o şekilde erittim bi daha olmadı ama pekmezi bilmiyorum