210796 Eslemhuma t Eslemhuma 1 yasdN sonra az az gunduz tek uykuya gecis yapilmali.mesela benim oglum suan 17 ay 20 gunluk tek gunduz uykusunu 2 saat yatmasi bile gece uykusunu etkiliyor.yakin zamanda artik 1 saatden fazla uyymasina izin vermiycem
Bryumakmutluluk Eslemhuma tek uykuya geçmelisiniz canım yani onu da uzun yapmanız gerekir yani 1-1.5 saat falan mesela sallayarak uyutuyorsanız uyandığında tekrar sallayarak uyutun
Badehandeyldz Eslemhuma benim kızım aktif emiyordu 1 yaşında hamile kaldım kestim kalkma süresi uzadı ama kesilmedi
Eslemhuma Badehandeyldz aslında bemde kesmek istiyrm ama kıyamıyorum cnku surekli emmek istiyo yani aslinda 2 saniye cekip birakiyo ama açık kalsin ben gidip gelip emim diyo kapatinca agliyo
Uris 14 ayligiz. Tek uyku yapıyoruz gündüz onun harici oyun yemek oyun az biraz dinlenmece yemek yerken çizgi film derkeen akşam oluyo hep aynı rutin 🙈 varsa alternatif aktivite dinleriz😁
Badehandeyldz Eslemhuma valla ben dayanamadım 1 yaşında kestim artık hamile kalmasam da kesecektim çünkü baya bi yoruyor anneyi emzirmek . Zaten yoruluyoruz yeterince sabredip emzirenlere tebrik ediyorum