Hilal_06 Tecrübeli anneler yardim eder misiniz 3 aylık bebeğimin dilinde pamukcuk oluşmaya başlamış normalde doğduktan sonra dudağında oluşmuştu şimdi dilinde oluşmaya başladı doktora gittiniz mi ne gibi tedavi uyguluyorlar
Gizemnes Hilal_06 gazlı beze karbonatlı su batırıp temizleyebilirsiniz 6 buçuk aylık kızım var üç aylıkken pamukçular olmuştu karbonatlı suyla sildim geçti ve bir daha tekrarlamadı
FadimeCigdem Hilal_06 Mikostatin diye bir ilaç var 2 kutu bitirmeme rağmen işe yaramadı bize karadut şurubu iyi gelmişti çok zor meme reddi yaşamıştık hatta benim göğüslerime de bulaşmıştı
41esra Hilal_06 bizdede olmıştu bi damlası var onun çok ileriyse eczaneden alabilirsin ama bize sağlık ocağından hemşireler ılık suya karbonat karıştırıp steril bezle sür demişlerdi o da işe yaramıştı deneyebilirsin
Hilal_06 06082020 emmeyi reddediyor bazen ama ben yinede emzirmeye çalışıyorum damla var diye duymuştum
06082020 Hilal_06 zorlamayın o pamukcuk var diye emmek istemez fiyatı uygun zaten bence bj an önce eczaneye danışın alın
Hilal_06 FadimeCigdem benim her iki göğsümde kızarıklık ve ağrı var anneye de bulaşıyormuş doktora gitmeyi düşünüyorum gittiğimde umarım bana da ona göre ilaç verir eğer ise yaramazsa karadut şurubu deniycem teşekkür ederim
Meldemmmnnm Hilal_06 dr de mikostatin verir en iyisi karbonatlı su bebegin dili ve sizin göğüs ucunuzu silin
FadimeCigdem Hilal_06 Mikostatin anne göğsüne de sürebiliyor ama tabi doktoruna danışmak daha iyi olur inşallah çabucak atlatırsınız çok zor bi süreç
Hilal_06 Aliasil-34 bunu da duymuştum ama cesaret edemedim oğlum doğduktan sonra 2 sefer hastaneye yattı korkuyorum bir şey olucak diye
sevgikzm Hilal_06 İşe yarıyor bizde de oldu göğsüme geçmişti karbonatla silip bekletip yıkayınca geçmişti benim. Oğlumun dili de aynı şekilde geçti.