OgretmenimKukla Burada Barış Muslu ile ilgili bir post görmüştüm. Sayfasına baktım. Araba tutması travması zehirlenme diyorlar. Siz hayatınız boyunca zehirlenme gibi bir durum yaşadınız mı ?
Honeyboy OgretmenimKukla bende takip ediyodum o adamı saçma gelmeye başladı bana bıraktım abartı bence olamaz öyle bişe
Kolera OgretmenimKukla beni çok tutardı hala da arada tutar şimdi siz deyince düşündüm banyoda dumandan ufak bi zehirlenme yaşamıştım küçükken bayılmıştım
Kolera OgretmenimKukla instagram kullanırken bende takip ediyordum bi türlü demolara katılamadım istiyordum bi kaç şey için
BeyzaLivaLeyla OgretmenimKukla benim bebeğim 5,5 6 aylığından beri kusuyor o dönem sadece meme emdi anne sütünden zehirlenme olabiliyor mu?
OgretmenimKukla Honeyboy Ben de yeni incelemeye başladım. Inanmadım ama iyileşenler yazmış hep bilemedim 🤷♀️
OgretmenimKukla Kolera Benim de oğlumu araba tutuyor. Travma anneden bebeğe geçer ve travması da zehirlenme dedi birisi. Yıllar önce ben de besin zehirlenmesi yaşamıştım. Şimdi oğlumu araba tutuyor. 🤔
Mom567 OgretmenimKukla alakasız bence benim kızımda tutuyor araba araba durunca hemen kusuyor ama eşim çok hızlı kullanıyor daha da arabasına binmedim
OgretmenimKukla Mom567 Hızlı da gitsek yavaş da gitsek 5 dk olmadan tutuyor araba bizimkini 😣 Duyduğum her şeyi deniyorum bakalım