Ebrukrga Mom88 yumurta sarısı ağır gelir diye ben daha denemedim ama sabah kahvaltısında yoğurt bebek bisküvisi veriyorum
Fdk_42 Mom88 kahvaltı için çok çok erken 5aylik bebeğe kahvaltı verilmez daha önce tadım yaptırmanız gerekir kahvaltı 7.ayda öneriliyor
ArasSeda Mom88 ne kadarlıkken tadım yaptrdınız 🤔bende tadım yaptırmayı düşünüyorum da 4 aylığız nasıl yapacağım bilmiyorum yaptırıp yaptırmamakta da tereddütteyim
Nohutannesi Mom88 tattırmak için de erken. Ek gıdaya 4.ayda başladık ama yumurtayı 6 ay 1 haftalıkken, 8/1 şeklinde denedik. 8. Günün sonunda da tam bir yumurta sarısı yedi
Mom88 ArasSeda 5 aylık olduğu gün tadinlara başladık şuan 5 buçuk aylık havuç püresi patates püresi verdim sonra çorba şeklinde verdim yogurt verdim şuan da diyorum lor peynirden tattrsammi bide yumurta sarısı
ilknur06 ArasSeda önce çay kaşığı sonra tatlı kaşığı sonraki gün ne kadar yerse üç gün kuralı böyle tadımlarda
Zeynepazram ArasSeda kg alımı iyiyse 6 aydan önce baslanmamalı lütfen dr basla demeden baslamayın bagırsakları hazır olmayabilir alerji olabilir 🍀
Eymenebrar Mom88 bence yumurta sarısı için 6. Ayı bekleyin ben 5 buçuk aylık tatırdım vücutu kızardı 6.aydan beri veriyorum soru. Olmuyor
Ebrukrga Biz mama kullandımız için doktorumuz ek gıdaya başlayın demişti kilosuda çok iyi ama sadece mamayla kilo alsın istemiyorum 4 Aydan beri az az veriyorum
Civciv3535 Mom88 Ben 5 aylıkken çeyrek yumurta sarısı 1bebe bisküvi, çay kaşığı lor ,çay kaşığı pekmez veriyordum
Mimarannee Mom88 dr sormadan hareket etmeyin derim. bizi mama içtiği için yoğurda 5. Ayda kahvaltıya 6.5-7 gibi başlattı. Yumurta sarısını 7. Ayda ,lor peyniri 6. Ayda..
Mom88 Ebrukrga bende dün yoğurt verdim yedi 5 dkka falan geçti emmek istedi emzirdm yoğurttan sonra sknti olur mi diye düşünüyorum