Dilosssss Grup halinda kaslarindan sakaklarina kadar kirmizi kucuk kucuk kabartilar cikti. Dun daha azdi bugun artmis. Doktora goturmeli miyim yoksa bu her bebekte olan bi sey mi?
Happymotherr Dilosssss 21 günlük bebeğim var aynı şekilde hatta yanaklarında falan da var bana normal her bebek de olur geçer kendiliğinden dediler
Miraycicek Dilosssss isilik canım bizde de var doktor çok sıcak giydirme dedi günlük yıkıyorum bir de
Ogulcan Dilosssss canım benim süt alerjisi de olabilir egzemada olabilir bence doktoruna götür ona göre doktorunuz krem varsın bizimde öyleydi süt alerjimiz çıktı
Ogulcan Dilosssss bizimde kakamız normal canım yüzündeki kızarıklıklar tekrarlıyordu sizin olmayacak bilir oyüzden bence doktora gidin canım
Zekiye86 Öpüncede oluyor, benim kızımda da ilk zamanlarda olmuştu, öpmeyin takip edin artış olursa doktora götürürsünüz, zaten aşıya gidiceksiniz o zmaan da sorarsınız.
Begooo İsilik olmuştur evin içinde şapka takıyorsanız takmayın bir de evi çok sıcak yapmayın bebeği kat kat giydirmeyim. Çok öpmekten de olabilir ama bence sıcaktan
Dilosssss Begooo evet isilik ben kat kat giydiriyorm hem ev 26 derce hem uzun kollu zibin hem tulum eldven sapka cocuk bunalmis. Yetmiyi bi de battaniye…
Beyzan Dilosssss eviniz çok sıcak bebekli ev maksimum 24 derece olmalı siz ne giyiyorsaniz bir kat kalın giyse yeter zaten
Beyzan Dilosssss ayni şey mi bilmiyorum ama benim oğlumda böyle minik minik sivilceler gibi kırmızı kabarcıklar oldu Dr siz bu çocuğu çok sıcağa bırakmışsiniz bir de kesinlikle örgü yün tarzı şeyler giymesin sıcaktan olmuş bu dedi. Biz de biraz inclettik üstünü geçti bir kaç gün içinde
Mrvkrk Dilosssss benim kızımda isilik sandım önce önemsemedim sonra bazen arttı bazen azaldı bi gün ateşi çıkınca doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordu serum antibiyotik derken döküntüleride geçti egzama imiş bazen yünlü bi kıyafet bazen süt alerjisi bazem enfeksiyon tetikliyomuş. Bence bi kontrol edin bakalım evin ısısı düştüğü halde kalıyor mu
Nehirleannesi Dilosssss benim kızda da oldu. Terletmeyin ve duş aldırmaya çalışın her gün . Mümkün değilse gazlı bezi ıslatıp silin 👍