Ozbek42 İçeriği temiz olan kullanıp memnun kaldıığınz özrllikle diş boyamayan bir demir ilacı varmı arkadaşlar??
FirdevsNeva Bende bu posta ek bişey sorayım bilenler sağlık ocağının verdiği vegaferon diye bi damla var ondan daha kolay damlatılan herseferinde her yer batıyor
Adeviyee FirdevsNeva eminin bunun haricindekilerin hepsi daha kolay damlatılıyordur onun kadar saçma bir damla görmedim
FirdevsNeva 3children1mom doktor kontrolüne gideceğim ona yazdıracağımda henüz gidemedik yeni başladık Demir ilacını sağlık ocağında onu verdi doktorunuz başka bişey yazarsa ona geçebilirsiniz dediler ama 2 gündür o damlayı damlatmak bir zulüm içeriğinde temiz değilmiş zaten😔
Adeviyee Ozbek42 ben ocean almıştım bebeğime çok gaz yaptı bıraktım ama beyazdı rengi sidefer ya da bestiron alacağım onları içeriği de temiz
Adeviyee FirdevsNeva hiç bir yerden lekesi de çıkmıyor bir iki gün kullandım zaten paraben içerdiğini öğrendim bıraktım
OzgE_K Ozbek42 Ocean microfer içeriği temiz doğal içerikli ve rengi beyaz yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun şikayet yaşamadım.