Ozlem_25 Philips Avent ultra air mi ultra soft mu biz şuan air kullanıyoruz 6-18 aylıga geçicez acaba soft alsam kabul eder mi kullananlar var mı acaba soft görünüş olarak çok tatlı geliyor 🤗
Esdoel Ozlem_25 ben Air kullaniyorum doğduğundan beri diğerlerini kabul etmemişti 2 numaraya geçince kabul etmedi zorlayınca alıştı birde twistshake emziği kullanıyorum 2 numara ikisini de seviyor 😊
Ogulcan Ozlem_25 canım çok zor bulunuyor bizde 6/18 aya geçeceğiz ama bulamıyorum olanların da fiyatlarını çok uçurmuşlar
Ozlem_25 Esdoel bende dogdugunda beri air kullanıyorum ☺️ dış yapısından dolayı merak ettim kabul eder mi hangisi daha iyi diye ☺️
Ziyangil Ozlem_25 dış yapısı ilgilendirmiyor ucu ilgilendiriyor bebeği kullanması için 😂 uçları da aynı bende ikiside var ordan biliyorum air daha çok hava geçiriyor rahat nefes alsın diye softunda kenarları yumuşak hareket ettirebiliyorsun tek özelliği bu
bikerem Ozlem_25 ben de bulamayip ogluma pembe 6-18 ultra air sldim. Softu kabul etmiyor. Bebeginiz kiz mi erkek mi
Ozlem_25 bikerem hava daha çok geçiriyor muş air olan büyyüdkçe oddaha kullanışlı olur diye düşünüyorum
bikerem Ozlem_25 burada eczanede 6 18 air var. Isterseniz alırım. Pembe turuncu olan. Resim atabilirim😊
Dadam Annecilik123 zaten ucu çok büyük hemen 6.ayda kabul etmiyorlar 11.ayda tuttu oğlum. 6-18i, hep öğürüyodu