Ryhnatk1010 Kızlar bebeğim 3ay 11 günlük yaklaşık 3-4 gündür çiş rengi koyu sarıya döndü sadece anne sütü alıyo bezini de normal dolduruyo günde 5-6 kez değişiyoruz sadece rengi değişti neden olabilir ki başına gelen var mı ?
Dogudabirogretmen Ryhnatk1010 biz de 3 ay 20 günlüğüz. Ben de dün farkettim neden acaba? Dün çok ağladı az emsi ondan mı siz sık mı emzirdiniz mesela biz çok su içince açık renk olur acaba bebeklerde de mi öyle 🥺
Busragokceberra Ryhnatk1010 daha dün sordum az emdiği için dedi bana şu verebilirsin dedi bazen anne çok su icmezse de olurmuş
OzgE_K Ryhnatk1010 aşırı kokulu değilse sizin yiyip içtiğiniz şeylerle alakalı olabilir veya 3 aynı geçmiş artık vücudunda su ihtiyacı oluşmaya başlamış olabilir bol su için siz devam edersede bebeğinizede gün içerisinde bikaç çay kaşığı su içirin.
Dogudabirogretmen Ryhnatk1010 tekrar merhaba ben doktorumu bir tahlil için aramıştım sizin postunuz aklıma gelince bunu da sordum çiş renginin koyu olması sıkıntı değil o yapısal bir şeydir merak etmeyin dedi. İçiniz rahat olsun ❤️
Ryhnatk1010 Dogudabirogretmen bilmiyorum ki 4. Ayda kontrole gidince soruyum diyodum da böyle devam ederse erken gidip sormak istiyorum ama bu aralar çok emmek istemiyo beni böyle az emip bırakıyo bende doyuyodur diye çok üstüne düşmüyodum
Ryhnatk1010 Busragokceberra anladım canım kendi bırakınca bende doyuyo diye düşünerek zorlamıyodum o zaman her fırsatta emziriyim bebişimi