mervesamet3418 Kızlar osanit diş topu kullanıp memnun kalanınız var mı bir YouTuberı takip ediyorum diş çıkarma zamanında çok etkili olduğunu memnun kaldığını söylemiş sizden memnun kalan var mı ?
Annecilik123 mervesamet3418 ben kullanıyorum minik minik top şeklinde ağzında eriyor baya faydasını gördüm kaşımaya huysuzlanmaya başlayınca veriyorum hafifletiyor
defnemilam mervesamet3418 merhaba sadece agriyi siziyimi aliyor yoksa disin daha cabuk cikmasina bir faydasi var mi ust dislerde bir nokta gorundu bizim ama ne gelen var ne giden cok huysuz ise yarar mi acaba
Kavininanasi mervesamet3418 öncelikle diş belirtisi olmadan kullanmayın. Ben Almancadan bir arkadaşıma tercüme ettirmiştim, iki top max günde 8 defa. baktınız çok mızmız aynı anda iki top verirsiniz çok küçük zaten.
mervesamet3418 defnemilam canım o youtuber 4 aylıkken başlamış huzursuzluğa iyi geliyormuş ve Ateş ishal gibi belirtiler olmadan rahatlıkla dişini çıkarmış oğlu onun tavsiyesi üzerine sipariş ettim bende bugün
Elfida-isra Bende kullandım kızımda , kızım 5 dişinide ateşsiz ishal falan olmadan çıkardı hatta diş gözüktü aa diş çıkarmış dedim her defasında 😀 ben Gün içinde 5 6 defa veriyordum 🙂
Circassian_ mervesamet3418 11 aylık oglum ustten bırkac dıs aynı anda gelıyor ve osanıte basladık sımdılık memnunuz. Turkıyede cok pahalı almanyadan getırttık