Mislinn Kızlar oğlum 20 aylık özellkle sabahları uyanınca burnu hep tıkalı yani öyle su gibi akmıyo ama sürekli içten tıkanık tuzlu suyla açıyorm içindeki çıkınca rahat ediyo ama hergün tekrarlıyo ve sürekli açmaktan oğlum bunaldı lütfen başına gelen var mı
Muhlise Mislinn benim oğlum 3,5 aylık aynı durum bizde de var. Evin nemini arttırmaya çalışıyorum şuan 😕
yms Mislinn odasında buharlı makıne koyun gece cok ıyı gelıo ıcıne szıck nane yagı damlatın 2 damla rahat uyur
Mislinn Sonsuzmutluluk çocuk doktoruna götürmüştk o pek bişey demedi ama çocuk rahatsız oluyo bide kulak burun boğaza götürelm o zmn
Sonsuzmutluluk Mislinn alerjik bir durum olabilir KKB daha iyi anlar ilaçla rahatlar benim kızımda mevsimsel alerjili burun tıkanıklığı oluyo kbb bi şurup kullandırmıştı.geniz eti falanda olabilir en iyisi KBB görmesi
Nildailay Mislinn alerhide olabilir petekten de olabilir mutlaka suluk yada ortam nemlendirici kullanın farkı anlıcaksınız eğer alerjik durumu yoksa kesin bundan kaynaklıdır gerçekten çok kurutuyor ortamı petekler
NilBensu Mislinn merhaba benim benegim de nerdeyse 2 aya kadar böyleydi. Hiç düzelmeyecek sandım. Sizin dediğiniz gibi sabahları tıkalı uyanıyordu hatta bazen nefessiz kalıp uyanıyordu tikanikliktan. Simdi duzeldi çok şükür. Zamanla düzeliyor ama sunu farkettim ev ne kadar sıcaksa o kadar tıkanıyordu burnu. Bol bol havalandırıyordum odaya bazen soğan kesip üzerine karanfil batırıp koyuyordum burnunu her zaman çekmesem de serum fiz sıkıyordum.Merak etmeyin ins düzelir
Hayal123 Mislinn merhaba aynı durumdayız bizde sabahları tıkalı uyanıyoruz.. nasıl bir yol izlediniz acaba