mycutebaby Kızlar 3 ay 18 günlük bebeğim var gece iki kere kalktı emmeye sonra 5 de bi başladı bu saate kadar 15-20 dk da bir kalktı ya neden olabilir vala maymuna döndüm uykusuzlukfan😪
buselidunya mycutebaby Annem böyle şeylerde “sürekli uyanıyosa var bu çocuğun bi derdi” der 😬 büyüdükleri için doymuyor olabilir, huysuzsa bi yeri ağrıyor olabilir diye düşünüyorum ama 🤔
Nurtekmile mycutebaby bazen bizede oluyor bu huzursuz oluyor emmiyor tam olarak ve sık sık uyanıyor o zaman ben biberonla iciriyorum sagdıgım sütü uyuyor
mycutebaby Minnakbianne ya benim dün gece resmen saat başı kalktı hatta yarım saatte bir desem yeridir birde emerken ağlar gibi yapıyor böyle huysuzlaştı iyice sizin de böylemi
Minnakbianne mycutebaby bizimki çok geç uyuyor en az 1’i buluyor iki saatte bir falan uyanıyor. Memede bir ara bi emiyor bi etrafı izliyordu geçti şimdi o şükür
Aysenurkk Benimki de 3 ay 15 günlük 1-3-5-7-9 ikişer saat arayla kalktı ve hemen de uyumadı şu an o kadar uykusuzum ki
sedasyln Merhaba bizde aynı durumdayız 4ay 8 günlük kızım normalde gece çok güzel uyuyan çocuk uyumuyo sürekli bi mızırdama gündüzde güzel uyurdu ama onda da az az uyuyo anlamadım mı atak mı neyse 🙄