Aelik Kizlar bebegim 3 ay 4 günlük. Dün gün boyu uyumadi evet resmen uyumadi uyuttugumda da 5 dk sonra geri uyandi gece de cok uyandi. Gazini falan kendi çıkarıyor artık ama neden uyuyamıyor bu durumu bilen yasayan var mi
BARTUMOM Aelik aynı durum bizdede var 2 gündür kucakta uyuyor yatağa koyduğum gibi kalkıyor sonrada bir ağlama krizi memeyi hem emmek istiyor ağzına verincede ağlıyor ayakta emziriyorum sınır geçene kadar akşam en son bende ağladım o kadar uykusuzumki
GHAE161220 Benimde bebeğim 3 ay 3 günlük kızımda bu aralar hep öyle aglıyor hem de uyumuyor bende bilmiyorum nedenini heralde büyüme atagıdır🤔
Aelik Ya normalde bu kadar uykusuz kalmaz hani bi de biz kocaman insanlar bile dayanamıyoruz uykusuzluğa. Nasıl dayanıyor anlamış değilim. Bende buyume atağı mı acaba diye düşündüm ama umarım geçici bi seydir
balkuzusu ayniyiz canım benimkide 3 aylik gündüz uykuları sıfır benim bile uykum geliyor küçücük uykusuzluğa nasıl dayanıyor bilmem yatıyor 5 dk sonra pat gözler faltaşı bitiyorum aksma kadar
Mihramm Burnu tıkalı olabilir mi.. bi banyo yaptırın başına dökün epeyi doyurun sonra .. olmadı calpol verin bi yeri ağrıyodur belki ya da fitil koyun uykuda yapıyo hem .. bu kadar uyumaması zarar yani
GHAE161220 BARTUMOM sen yine ağlamışsın ben sinirden bebege kızdım sonra da vicdan azabından uyuyamadım
BARTUMOM GHAE161220 onu bende yaptım o yüzden ağladım zaten özür diledim oğlumdan 3 aydır uykusuzluktan ölücem doğduğundan beri geceleri en uzun uykusu 1 saat az emiyor uyurken çabuk acıkıp hemen kalkıyor ben daha uyumadan