yaramaz_bocegim Gece 2 den beri uyutmaya çalışıyorum bu saat oldu yeni uyudu. Bende uyku muyku kalmadı tüm sinirlerim alt üst oldu beynim çatlıyor ağlıyorum artık. Ağladıkça daha da ağrıyor başım 😪 bu annelik ne kadar zormuş yapamıyorum galiba beceremiyorum 😪
Minikoalamm yaramaz_bocegim beceremiyorum diye düşünme çok zor bişey bebek dünyaya alışmaya çalışıyor ve bu süreçte zorlanıyor bizde ona alışmaya çalışıyoruz tüm düzenimiz değişti zorlanman çok normal ( bakma böyle sakin yazdığıma en son bebekle ağlayacak duruma geliyorum 😅)
Senemasilberen yaramaz_bocegim kaç aylık bebeğin…inann çok zor çok iyi anlıyorum seni bende de biri 14 aylık diğeri iki aylık bütün gece sabaha kadar adam gibi uyku uyumuyorum sen düşün ve emziriyorsan alışkanlık olmuştur emmek hep uyanabilir
Nuraykacar yaramaz_bocegim canım benide öyleydi ama sonra oturuyo illaki uyku düzeni inşallah seninde hemen düzelir
Gulmrt yaramaz_bocegim biz de işte 1 de yattık 5 te uyandı şuan oyun oynuyo 9 da işe gidicem uykusuzluktan midem bulanıyo çünkü o 4 saatte de 3 kez emmeye kalktı 🤯🤢
cennetim18 Bir de bakicaksin buyucek bu yasadiklarin gecmis olucak bir annecim dicek ve sen herseyi unutacaksin guzel gunler yakinda insallah sagliginiz yerindeyse elhamdulillah uzulmeyin sukur saflikli bir benegim var deyin biticek insallah
1balkizannesi yaramaz_bocegim uyku duzeni yapın sallamadan uyutun bunun için instadan baldan anneden yardm alabilirsiniz .sabir inş