Esra43 2 aylık oğlum var ve geceleri sürekli ıkınıyor kucağıma alıp pış pış yapınca uyuyor yatağına koyuyorum koyar koymaz uyanıyor veya bi süre sonra tekrar ıkınmaya başlıyor bundan önce koyduğum anda dalardı uykuya sizce neden biri beni bilgilendirebilir mi
Kbrsh Esra43 gazı olabilir mi benim oğlumda öyle özellikle sabahları ıkınarak ve kendini sıkarak uyanıyor
yusufumyasemin Esra43 bebişinizde o durum varsa sabırlı olmaktan başla çare olduğunu düşünmüyorum bende ne yaptımsa olmadı zamanla düzeliyor hareket etmeye başladığı zaman , biz 3 ayda toparlandık çok şükür şimdi gayet tahatız kolay atlatırsınız inş
Gokcemeva Esra43 bizde aynı durumdayiz hatta saatlerce ıkınıyor ve kendimi çok çaresiz hissediyroum.damla da kullanıyoruz ama hiç etki ettiğini düşünmüyorum.Bir şey olacak diye korkuyorum.
mom1236 Esra43 bir saattir ıkınıyor , kakasını yapmaya çalışıyormuş sonunda yaptı. Şimdi de uyutmaya çalışıyorum 7 ay 10 günlük bu arada, uykusuzluktann bayılcaaaamm
Esra43 Gaz ilacıda kullanıyoruz aslında bu kadar olması normal mi bende korkuyorum ıkınırken başka bişey olcak diye allah korusun fissür falan oluyomuş duymuştum
Mom_teacher Esra43 34günlüğüz ve gecelerimiz hep ıkınmayla, rahat uyku uyuyamıyor bebeğim, kaka yapmada problemi yok, gündz yapıyor ama bu gece ıkınması nedr blmiyorum😪
Minikoalamm Mom_teacher bizde de aynı ayaklarını karnına çekiyor ıkınıyor gaz çıksa da kaka yapsa da aynı gece 3-4 de başlıyor 9-10 a kadar 🤦🏼♀️
Mom_teacher Minikoalamm bizim 10gibi başlıyor sabah 8e kadar sürüyor, yani uyusa dA ıkınma halinde bi uyku🤨o öle olunca bize de uyku yok tabi
KumsalRoza Esra43 benim kizim da o zamanlar ıkınıyordu ne yapacağımı bilemiyordum.gaz diye düşünüyordum ki gazın da etkisi var mutlaka ama simdi baktığım zaman tahminimizden hızlı aciktiklarini düşünüyorum.yani doyurdum karni tok diye düşünmeyin ıkınırken biraz daha mama yedirmeyi deneyin.mama çözüm olabiliyor bazen ıkınmaya.
Mom_teacher Esra43 😪 inşallah düzelir kısa zamanda🙏🏻 bu hafta kontrolü var, doktora bi danışacağım bakalım