Tugce33 Ayazz444 Sanırım her bebeğe farklı geliyor. Doyurucu diyenleri gördüm de benim bebeğime de tam tersi doyurmuyor diye bıraktım
Ferhunde Ayazz444 ben bebivita ek gıda mamasını kullanıyorum kırmızı meyveler olandan gayet güzel severek içiyor
Yusufum Ayazz444 yanı yüz 💯 liralık mamalar gibi Tatbiki degil kum gibi tuhaf bir görüntüsü var ne bileyim kötünün iyisi alınır mi alınır bence
Handanss Yusufum ben kullaniyorum canım çok iyi oglumda kilo aldı masallah topladı o mamayla hem uygun fiyati hemde 3 hafta gidiyo
Mer2626 Ayazz444 dediğim gibi her bebeğin bünyesi farklı Bize gaz kabızlık yapnayan size yapabilir Deneye deneye bulacaksınız Ama biz memnun kaldık
Mer2626 Ayazz444 Zaten hippin ürünü bu mama Alman malı Biz karı koca çok araştırıp alırız Aptamil şeker oranı yüksek diye hiç almadık Sma , evolvia ,similac ,bebelac (gold olmayan) ,hero beybi hiç birinden memnun kalmadık bebivitada sabitlendik🙂
Firdevs Mer2626 bak şimdi Bi acaba ben de mi alsam düşüncesine girdim şuan 🤣 9 aylık oğlum ilk defa mama alacağım o da geceleri uykuya güzel dalsın diye sürekli emmek istiyor çünkü en azından bir süre sma optipro alacaktım siz böyle deyince bir çok kişi güzel değil diyor
Ozlem06 Ayazz444 cevap yazamadim canim kusura bakma yok gercekten kotu bir mama degil cnm bebegim uc gundur kullaniyor bugun iki kutu daha almis esim kotu seyler olsa ben zaten vermem bebegime ama tabiki her mama her bebege iyi gelmeyebiliyor denemeden bilemessin cnm
yigit57 Ayazz444 herkesin bebeği farklı sen kimseye bakma. Dene baktın kabız oluyor gaz yaptı verme..