Miray4455 Kızım bugün aşısını oldu,ateşi makattan 37,6 koltuk altından 36,6 çıktı.Ben duymuştum ki makat 1 derece fazla gösteriyormuş arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?
Aycan5454 Miray4455 36,6 ateş gayet normal endişelenme çocuk doktorumuz ve ebemiz 37 nin de normal olduğunu söyledi ama için rahat etsin yarim ölçek calpol ver canım :) agrısını ateşini alır
EsraArslan4525 Miray4455 aynî posttan bende açtım 2.ay aşısı diye bebegim çok agliyo huzursuz bir türlü uykuya dalamiyo çok üzgünüm sizde de var mi belirtiler
Mlkko 36.5 - 37.5 arası normal. Doktorumuz bebeklerde makattan ölçümün daha doğru sonuç verdiğini söyledi ben de hep makattan ölçüyorum. Bir de aşıdan sonra ateşi 38.5 olmadan ilaç vermeyin kendisi savaşsın ilaç alırsa vücut savaşmıyor dedi tabi yine de siz bilirsiniz
Miray4455 Mlkko ben de henüz vermedim ilaç doktor fitil verdi ama makat 1 derece yüksek deniyo orda kafam karıştı🤷🏽♀️
Dileek_atak Bizim de ateşi 37.5 olmuştu normaldi tabi yine de ateş düşürücü verdim bir kere daha da vermedim ama ne olur ne olmaz diye 1 gece sürekli kontrol ettim sadece huysuzlanmasi vardı
Miray4455 EsraArslan4525 öff malesef hemde öyle çok uykusu olmasına rağmen huzursuz çok🙄 aşı yerleri de acıyo sanırım bi de uyusa nolcak ateş için ben ölçerken geri uyanıyo🤷🏽♀️
EsraArslan4525 Miray4455 ama öyle çok ateşimiz yok çok şükür gunduz biraz vardi fitil verdik şimdi uykuya geçti ama bi elim beşikde surekli 😢