Alininannesi26 Kızlar oğlumun doğum gününe 1 ay kaldı .organizasyon tutmak istiyorum siz fiyatlaruni biliyormusunuz ?neler yapıyorlar mesela?
boncukkizimin_annesi Alininannesi26 700-800 den başlıyor geneli 1000 TL yi aşanda var , ben kendim malzemelerini alıp yapicam inşallah benim kızımında diğer ay doğumgünü 😊😊
Vanilya Alininannesi26 Ben kendim malzeme araştırıyorum alıp yapıcam kendim evde. Sizde böyle yapabilirsiniz isterseniz. Daha az maliyetli olur gönlünüzce olur hem
Sedada Alininannesi26 izmirde olsaydın yardımcı olabilirdim ama malesef uzağız ama malzemelerini kendin alıp yapsan daha iyi olur bence hem maliyeti az olur hem senin elin değmiş olur🙂
boncukkizimin_annesi Alininannesi26 mesela instagramfan beğendiğim bi konsepti ekran resmî aldım , parti malzemecisine gidip hepsini alıcam 😊 belki daha uygun olur bize düşen sadece balon zincirini yapmak diğerleri hazır zaten 😊
Ozlemkose85 Alininannesi26 biz gecen hafta yaptik organizasyonla disarida.miki mause konseptimizdi.elbise pasta hediyelik salon hersey dahil yani 1 500 lirayi buldu
Ozlemkose85 Guunes ben Bursa da yasiyorum ama fikir olarak bakmak isterdeniz masalbutikdavetorganizasyon adı instagramda