ezgicomert İyi geceler hanımlar🌸 33 günlük oğlum var ve emziğe alıştırmak istiyorum. Sorum şu sizce philips avent emzik mi yoksa bibs emzik mi?
Betulmetehanalp ezgicomert aventi tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda dis ve damak yapisini bozmadigi icin💐
mavilimorcicek41 Avent ultra air kullanıyorum canım bibs hastanede vermeye çalıştık tutmadı aventi anında tuttu
Sssby Minasu nasıl tuttu ne kadarlıkken tuttu ben avent aldım tutmadı bugünde sipariş vermiştim nuk emziğimiz geldi ama onu da ittiriyor tutar mı acaba 2 ay 11 günlük
Suheda54 Doğduğundan beri 4 tane emzik denedim buna avent de dahil ama tutmadı bibs kullanıyoruz 8 aydırr
Senaaguvenn Suheda54 yaa biz de aldık ilk hafta çok güzel emdi şuan ağzına değer değmez çığlığı basıyor 🥺 çok sevinmiştim inanılmaz rahatlık bebeğin emzik tutması
Bal91 Suheda54 bibs bizde hemen şişme yapıyor yenisini verdiğim de tekrar alışma süreci yaşıyoruz sizde durum nasıl
Organikumos ezgicomert avent ultra air benimki sadece onunla alıştı. Keşke daha önce onu deneseydim hiç ihtimal vermediğim için boşa 3 ay çile çektim
ezgicomert Organikumos başka sitelerden yorumlarına bakıyodum da delikli olduğu için mi ne temizler içine su doluyormuş sizde de oldu mu acaba🙄
Senaaguvenn Suheda54 hayır emziğimizin ucu büyümüş midesi bulanıyor sanırım haftada bir emzik mi değiştiricem ya
Nazyilmaz ezgicomert ben hepsini denedim sadece oioi aldı. bibs in meme başı büyür ve cok sık değiştirmen gerekiyor. ben aldım öğürdü emdiği surada büyüdüğü için sadece görüntü tavsiye etmem
Organikumos ezgicomert içine delikli olduğundan değil de fazla yumuşak olduğundan kenarlarından sızıyor ama bir kaç kez sallıyorum hemen dökülüyor oda aşırı dolmuyor zaten ben hiç o konuda sıkıntı yaşamadım su lekesi yara damlacık kalmadı içinde hiç.