Kahramanne Ani sinirlenmelerim ve bağırmalarım yüzünden doktorum bu ilacı başladı çenem titriyor dişlerim kenetleniyor daha önce kullanan ve etkisini gören var mı ?
BenMathilda Kahramanne Ben kullanmadım ancak ablam kullandı. İlk 2 hafta değişik yan etkiler gozlemlenmesi mümkün bu tarz ilaçlarda, 30 gün sonunda gerçek etkileri açığa çıkar.
Mavibattaniye Kahramanne ben fe bi sure kullanmistim asiri sinirlilik ve asiri bas agrisi oldugundan vermisti dr ben bana etkisi olmadigini dusunuyodum ancak annem etkisini gordugumu soylerdi hep herhNgi bir yan etki gormedim ancak gece hic uyuyazdim ictikten sonra uyuyordum ve bas agrim olmuyordu bir sorum var emziriyor musunuz eger oyleyse doktora solediniz mi emzirirken iciliyor mu merak ettim ben de tekrar baslamak istiyorum ancak eczaneden aldigim bilgi yetersiz kaliyor ondan sordum
Ebrua3- Kahramanne ilacı kullandıktan sonra mı bu belirtiler oldu? Ablamda kullanıyor 20 mg bi yan etkisini görmedi açıkçası . Ama sinir stres her şeyini aldı gerçekten ilaç 🌸
Kahramanne Ebrua3- Evet kuzum , bırakıp bırakmama konusunda tereddüt ettim ama içime su serptiniz devam ☺️☺️
Ebrua3- Kahramanne Ah bırakma bence , bende gideceğim yakın zamanda çünkü aynı şeyler bende de var😑 umarım iyi gelir sana da canım 💓
Pinarice Kahramanne 20 mg lık kullandım hamilelikten önce hiç yan etkisi olmadı bana ama ilk haftalarda böyle ilaçlar yan etki yapabilir doktora sor canım istersen. Beni çok rahatlatmıştı secita