Giray Merhaba hanımlar oğlum 3 aylık olcak geceleri emiyor uyuyor uyandıgı zamanda sabahlarıda emiyor ama öğleden sonra 2 de başlıyor memede Aglamaya yatana kadar zar zor emiyor aradan 3 4 saat geçiyır iki memeden 10 dkka emiyor sonra basıyor çığlıgı doktorum mamma ver dedi vermedim mamaya alışırsa hepten bırakır diye
Beyzasmom Giray bende ne gece ne gündüz tutmuyor zorla ağlaya ağlaya veriyorum reflüsü olduğu için mama verme dedi doktor ne yapacağımı şaşırdım
Ayse_1 Giray bizde 2 3 gündür aynı o sekildeyiz 3 ve 4 aylarda oluyomuş meme reddi oyle diye duymustum inşallah geçicidir
PortakalliKahve Giray kafasını çevirdiğinde ya da istemediğinde zorlamayın, zorlayınca geri tepiyor. Benimde 4.5 aylık oğlum ara ara reddediyor 3.aydan beri. Oyuncakla,çıngırakla dikkatini dağıtarak emziriyorum
Aysel_26 Beyzasmom benim oğlumunda reflüsü var ve Anti reflü mama başladık günde 20den fazla kusuyordu onu içince biraz azaldı kusması . Bir çok doktora gittim ve doç dahi gördü hepsi mama dedi sizin Dr mama verme demiş kilo alımı iyi mi peki
Giray PortakalliKahve ilk gün zorladım hiç istemedi sonra kendi haline bıraktım kendimi çok yıprattım çünkü
Beyzasmom Aysel_26 ha yok gastro doktoru önerdi zaten ar mama yi öncesinde de mama kullanıyorduk onu yasakladı ve kilo alımı çok az ne yapabilirim bilmiyorum
Beyzanurakby Benim bebegim 20 gundur memeyi tutmuyodu mama vermeye basladim bu defada biberonu diliyle itiyo surekli agliyo aç oldugu icin ama memeyi yememekte diretiyo bugun besin alerjisi olduguni ogrendim bu yuzden memeyi ve mamayi reddediyomus doktorumuz ozel bi mama yazdi bize onunda tadi berbat nasil yediircem bilmiyorum
Ranaa Giray aynilarini bende yaşadım yasiyorum hala bugün okuduğum bi bilgiyi size de anlatiyim. Bebek iki aylık olduktan sonra açlık tokluk kavraminin bilincine variyormus 3-4 aylarda meme reddi bu yüzden yaşanır miş .2 aylık bebegin midesinin tamamen boşalması 6-7 saati bulurmus tokluk hissi olduğu için de emmek istemez emse bile kusmalar bu yüzden olurmuş .ama alışkanlık olduğu için emme refleksini gerceklestirmek icin 2-3 saatte bi emmek isterlermis.( Doktor aktarımı. ) o yüzden emmiyo diye endişe etmeyin 😊
Ranaa Giray bu bilgiden sonra kafam biraz rahatladı benim 6-7 saat çok uzun bo süre tabiki o kadar beklenmez.ben beklemem yani ama 2-3 saatte bi emmesi gayet normal 10 dk da normal bence çünkü kuvvetli emmeye başlıyorlar büyüdükçe doyuyordur yani .