Asell9 Merhaba, Dün bebeğime Amazon sitesinden bir sürü kitap aldım,bugün geldi. Büyük ve görselleri çok güzel kitaplar hemen ilgisini çekti. Sizde bebeğinize kitap okumayı seviyorsanız tavsiye ederim. 3 5 TL’ye aldım hepsini fiyat olarak da çok uygun.
Woody Asell9 bebek kaç aylık? Isırma yeme eğiliminde oluyorlar ince sayfalı kitapları. Kalın sayfalı hareketli kitapları öneririm
SeverusSnape Asell9 Amazon candır bu konuda. Çok güzel indirimler yapıyor, piyasa fiyatının kat kat altına satıyor :) Hangi kitapları aldınız? Kaç aylık bebeğiniz? Benim de indirim beklediğim kitaplar var🥺
Asell9 stella Yagmursonrasitoprakkokusu SeverusSnape Bebeğim 8 aylık kesinlikle Amazon daha uygun ve 1 günde geldi hepsi ben genelde ordan alıyorum kendime ve bebeğime hareketli kitaplarda da güzel öneririm almıştım onlardan da. Tavşancık ve gece macerası Nazlı’nın Uyku Saati Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti: Minik Ayıcıklarla Ara ve Bul Seni Seviyorum Miniğim Neşeli Çalgıcılar Annem bir melek Babam bir dev Çizgili İşte ben Benim canim dedeciğim Sevginin gücü
Asell9 Woody 8 aylık evet hareketli kitaplardan da aldım ama bu büyük resimli olanlar daha çok ilgisini çekti
Yagmursonrasitoprakkokusu Asell9 teşekkür ederim. Dün sizin postunuzu gördükten sonra ben de bi göz gezdirdim gerçekten fiyatlar çok makul. Ben genelde bkm kitaptan alıyordum, orası da uygun ama amazon daha da uygunmuş 😊
78bb Asell9 bende saydığınız kitapları hepsiburadadan 2 3 buçuk arası almıştım orayı da takip edin seviyorsanız kitap ❤️