Elam123 Arkadaşlar hem sütüm azalmasin istiyorum hemde kilo vermek istiyorum . Emzirirken kilo veren arkadaş lar nasıl verdiniz. Baya kilo aldım ve gitmiyor oncedende vardı . Artık zayıflamak istiyorum :( bugün kızımı hastaneye götürdüm eve dönüşte lise arkadaşımı gördüm bana çok kilo almışsın dedi inannin çok kötü oldum . :(
Bilinmeyenn34 Elam123 emzirirken kilo vermiyor musunuz.ben normal kiloma döndüm 1 ayda.insan emzirirken hep tatlı yemek istiyor laktozsuz süt ve petibör yiyin.ben öyle yapiyorum
ozlemtolgaerdem Elam123 bende aynıyım doğum yapalı 3 ay oldu ve doğumdan sonra 5 kilo aldım gitmiyor 😭😭😭
EzgiDuru Elam123 yenilen seylerden ziyade su sut yapiyor . Ekmek makana va yemeyip bol su icin kilonuzu verirsiniz insallah
fatima Elam123 ben istem dışı verdim yalnızım evde bebeğime ben bakıyorum sadece sürekli su içiyorum 3-4 lt kadar her gün yemek kahvaltı- akşam şekline döndü o esnada vermedim, diyet değildi, hareketlilik bol su, ekmek yok
ozlemtolgaerdem fatima bende evde tek başımayım yemek temizlik hareketliyim koştur koştur iş yapıyorum 3 4 litre su da içiyorum ki belki daha fazla ama gitmedi üstüne aldım 5 kilo daha anlamadım gitti
Zuhrenass2018 Elam123 ben evde spor yaparak ekmek çikolata cips cerez tarzı şeyleri keserek 1ayda 10 kilo verdim. Ama 10 kilo verdikten sonra bi saldım bıraktım bugün tekrardan başladım
Deletedmom_297 Bnde bebegıme tek bakıyorum 2 gündür ekmegı kestim 1 kilo civarı gitti Çavdarlı harita yiyorum 2 tl su içiyorum 85 le Doğuma gitmiştim suan 68.6 üm inşallah yaza kadar 10 kilo verebilirim tam utanıyorum nedense tatlı yerine barlardan yiyorum ama karar YÖK bend enişte inşallah düzene bindiricemmm 7 ay 9 günlük kızım