Katibeeee Sabahtan beri ne uyuyor ne emmek istiyor sürekli huzursuz ve kucakta kalmak istiyor neden olabilir ki gazını çıkartıyor eskisi kadar gaz sıkıntımızda yok
Adababy Katibeeee korkuyor olabilir kucakta duruyosa bebekler korktuğunda huzursuz olduklarındada kucak isterler kendilerini orada daha huzurlu ve rahat hissederker eğer durduk yere ağlıyosa birazcık calpol verebilirsin ağrısı falan varsa
elifhanimm Katibeeee bu davranışlar normal karşılanıyor al koynuna gez evde annesi .. korkma farklı bir durum olmadıkça. Sırtını kaşı ovala elini yüzünü yıka ninni söyle ben hep öyle sakinleştiriyorum 🧚♀️
yaramaz_bocegim Katibeeee 2 ay 15 günlük aynısı bende var kucakta olacak o da yetmiyor ayakta gezicez. Oturduğum anda ağlamaya başlıyor. Yoruldum bel kol kalmadı 🤦♀️
Umayk Katibeeee 12. Hafta atağı olabilir anlattıklarınız tamamiyle uyuşuyor bir okuyun isterseniz 12. Hafta atağını
Nurer Katibeeee bizde 2 ay 18 günlüğüz bizde kac gündür böyleyiz sadece kucakta gezerek ve yüzü dışarı bakicak sekilde duruyo🤦