RasayiAA Hanımlar gürlife çocuk doktoruna gidiyorduk beynim hiç bşy almadı ordan. Birde devleti deneyelim dedik. Önerebileceğiniz doktor var mı devlet hastanesinde ilgili işinde iyi olan deneyimli birisi. Yardımcı olursanz çok sevinirim 🌹
Hayal_26 RasayiAA Ben d3 eskişehirde yaşıyorum çocuk doktoru olarak şehir hastanesinde nurtaç eke var ona gidiyorum şimdilik memnunum 😊
Sherlock1190 RasayiAA sehir hastanesi erol gokalp sert gibi görünüyor ama cocuk hakkinda cok faudali bilgiler veriyir
RasayiAA Hayal_26 ilgisi alakası nasıl baştan savma yapmıyor demi. Biz özele gidiyorz üstüne birsürü para başından savıyor resmen iyi bir doktor bulamadık birbuçuk senedir. 😁
Hayal_26 RasayiAA Kusura bakma biraz geç yazıyorum ama valla kimse benim kadar soru soramaz galiba 😂 hepsine cevap veriyor anlayışlı bir doktor ama tabi benim görüşüm bu
RasayiAA Dyguak ya okadar para veriyorz içeride durduğumuz 10 dk baştan savma yapıyor ümit hastanesindeyken böyle deyildi soracak sorularım vardı daha ilacı yazdı gönderdi,