Yadeee Kızım hiç bişey yemiyor antibiyotik kullanıyoruz enfeksiyon sebebiyle napıcam hanımlar aç karnına da olsa versemmi😞
Canselkuzukc Yadeee canım sakin öyle birşey yapma bebeğiniz 6 aydan büyükse sevdiği birşeyi verin en azindan abur cubur meyveli süt bile olabilir ac karbina zehirlenme ve kusma oluyor
GokturkAlp Yadeee Tok karnına verilmesi gerekir ise öyle versen daha iyi olur, aç isr bünyesini yorar, bağışıklığını düşürür. En azından Bir muz yedirmeye çalış böyle durumlarda. Kaç aylıktı acaba?
Canselkuzukc Yadeee evet canım midesi bos olmasın yeter böyle dueumlarda ben hep sevdiği birşeyi veriyorum abur cubur da olsa çünkü antibiyotik boş karnına olmaz
Hatce1344zm Yadeee yok kuzum bunu ac karna verme benim bebeğime de verdi doktor özellikle dedi sen tok karna ver..
Yadeee GokturkAlp diş dönemi ve enfeksiyon hastalığı aynı zaman a geldi azı dişlerinin 3ü çıktı aynı zamanda diğeri de yolda normalde yemek olayımız çok iyiydi herşey üst üste geldi düzenimiz kaçtı son 4 gündür 😏😏
Yadeee Canselkuzukc verdim canım abur cubur olsun istemedim ama onu yedi hanımefendi napalım şurubuda zor içiyor zaten 😏