Dryinn Adetten bir gün oncr koltuk altimda nar tanesi kadar bi şişlik olduğunu fark ettim acıyan adetin ilerleyen günlerinde ufaldı ama yok olmadi henüz adetim bitmedi başına gelen varmi endiselenmelimiyim?
Kk41 Dryinn hamilelikte benim başıma da geldi fındık kadar büyümüştü sonra küçüldü kötü birsey olsa küçülmez demisti radyoloji uzmanı sonra da kayboldu
Mirosum Dryinn kıl dönmesi olabilir ya da yağ bezesi doktora göstermeniz fayda var ultrason ile belli olur
Zeynep-61 Dryinn benim hala var canım bekarken annem farketmişti doktora gittim meme yoğunluğundan kaynaklı dedi adet olacağım zaman göğsüm nasıl ağrıyorsa o da ağrıyor şişiyor
Pikabu Bende dönem dönem olur. Hatta bu yaz o kdr büyüdü ki kolumu kapatamıordum antibiyotikler kullandım. Dermatolojiye gittim ucu çıkmayan sivilce gibi birşey çok önemli birşey değil geçiyor ama acıot bir süre
Dryinn Zeynep-61 aa benimde saf koltuk altimda cıktı ve aynı şekilde gogusumde de fibro kist vardi kontrol edildi önemsizdi doktorda bana size dediğinizi demisti süt bezeleri çok fazla adet zamanları agiracak die acaba koltuk altimda öyle biseymi obur tarafta yok çünkü