elaymtl Merhabalar güzel anneler emzik kullandınız mı kullananlar ne kadar süre kullandı yardımcı olur musunuz ? Bebeğim 2,5aylık karnını doyurup uykuya geçirirken veriyorum öyle uyuyor sizce doğru mu ?
irva elaymtl Doğduğu gün verdim şuan 4 ay 9 günlük.Uyurken kendi istiyor zaten.Uykuya dalınca bir süre sonra ağzından kendi atıyor ben almıyorum.
Busu elaymtl merhaba 🙋♀️ bende birinci ayından sonra vermeye başladım sadece uyku sırasında verdim şimdi öyle alıştı uyuduktan sonra çıkarıyor bazen hiç almıyor öyle bağmlı olmadı 😬
minikmucizeannesi elaymtl Doğar doğmaz verdim canım çevremdekiler ne kadar karşı çıksa da kurtaricim oldu bebeğim de öyle uyuyor ve uykuya dalınca atıyor sorun yaşamadık yani nasıl rahat ediyorlar neyi istiyorlarsa öyle davranmak da fayda var
Ebrarasker Emzik çok iyi biri :) ben doğduğu gün verdim ve çok güzel mayıstırıyor sakinleştiriyor bebekleri
elaymtl minikmucizeannesi doğduğunda doktorumuz izin vermemişti kasları daha zayıf henüz yorma demişti ama 2ay olunca denemeye başladım bende , sevindim adınıza ama ☺️
DerininAnnesi07 Ya nasıl alıştırdınız benim kızım 3 aylık olmak üzere asla almadı kaç tane emzik denedik kesinlikle almadı öğürüyor hemen 😔 bu yüzden hep memede uyumak istiyor sürekli emmek istiyor 😔
elaymtl DerininAnnesi07 ya bilmiyorum ki ben Philips avent almıştım denedim tuttu hemen ama bazen tutmadığı da oluyor tabi
Badegktrk DerininAnnesi07 ben 5 emzik denedikten sonra chicco psycho soft diye bi emzigi var onu tuttu bebegm bence onu da deneyin. Çünkü yumuşacık anne memesi gibi inşallah sizin bebis de tutar. Uykuya geçerken veriyorm ben tutuyor :)