Sayra3110 Nane limon içiyorum sürekli ama 1 haftadır atlatamadım geçme süresini hızlandıracak bişeyler arıyorum 🙏🏻🙏🏻
Cheddar Sayra3110 nane sütü azaltabilir onun yerine ıhlamur için bol bol tuzlı su ile gargara yapın. Kafanıza havlu koyup sıcak su ile buhar yapın sinüslerin boşalır.iyi beslnmeyr çalışın Geçmiş olsun
buselidunya Sayra3110 Ihlamur çok iyi geliyor ve fırsatınız varsa dinlenin kendinizi terletin sonrasında ılık suyla duş alın en iyi çözüm. Bende emziriyorum yeni atlattım, çok geçmiş olsun 🙏🏻
Elifeslem1 Sayra3110 ateşiniz yoksa ayaklarınizi sıcak su dolusu kovaya koyun bir battaniye sarın o anda kafanızda dahil birde ıhlamur için terlersiniz hemen duşa girin sonrasında bana iyi geliyor sizede iyi gelir belki
aysenurakb buselidunya ay siz yeni geçirmişsiniz geçmiş olsun bende emziriyorum bebişinize etki ettimi kızım 7,5 aylık onada ıhlamur vereyim mi acaba bilemedim arada kahvaltıda veriyordum ama
buselidunya aysenurakb yok ben kendim içtim ıhlamuru ona vermedim daha üç buçuk aylık, beraber atlattık gribi o da kötüydü ama benden daha çabuk toparlandı şükür 🤲🏻 bence doktor tavsiyesi olmadan. vermeyin ıhlamur 🤔
Sayra3110 aysenurakb çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun amin inşallah çabuk geçer. Bende bebişime bulaştıracağım diye korkuyorum