Ozgeasil nesekaan 4 ay 18 günlüğüz bizimde aynı o sekılde bütün oyuncakları agzına götürüyor 3 gündür cok huzursuz dişmi atakmı bilemedim🤷🏻♀️
Canann38 nesekaan Doktorumuz bize Eline ne geçerse ağzına götürür öyle tanır keşfeder gayet normal oral dönem demişti Şuan 5 buçuk aylık hala öyle
N54esrin Canann38 benim bebeğimde iki aylık elleri sürekli ağzında öyle alışıcak diye korkuyorum bi yandanda ellerini tanıyo ne güzel diye seviniyorum şaşırdım
Erencnn nesekaan bende bı bizde sanırdım aynı durumdayiz eli hep ağzında kıyafetleri sürekli ıslanıyor 🤦
nesekaan N54esrin 3 ayın ıcınde eldıvenlerı cıkardım ben tırnaklarını sureklı kontrol edıp kesersenız daha rahat oluyor
Gokce_mom nesekaan bizde 4 ay 18 günlüğüz cuk cuk DİE ses çıkıyor bide bayılıyorum 😂ama normalmiş yani 1 yaşına kadar oral dönem ne bulsa ağzına alıyor en son kocaman balonu bile almaya çalışıyordu 🤪
N54esrin nesekaan 1 aylık olunca bende eldivenleri çıkarttım şuan 1 aydır eldivensiziz ama parmaklarını emiyo diyim bazen baş parmağını bazen komple 4 parmağını ağzına sokuyo 😂